De B2Brouter cloud-gebaseerde oplossing

B2Brouter is een facturatieprogramma waarmee je eenvoudig online facturen verzendt naar bedrijven over heel de wereld. Het stelt je dus rechtstreeks in verbinding met je klanten, leveranciers en boekhouders. Door het gehele facturatieproces van je bedrijf te digitaliseren, kan je met B2Brouter eenvoudig in een lijn de communicatie met jouw klanten en leveranciers voortzetten en daarbij kosten besparen. KAPUA uit Westerlo geeft jou graag alle informatie over het handige programma.

✅ Persoonlijke dienstverlening

✅ Op maat van jouw onderneming

✅ Toekomstgerichte oplossingen

B2Brouter is de ideale facturatiesoftware voor ondernemer én boekhouder

Ben je op zoek naar software die het verzenden van facturen automatiseert voor een digitale transformatie van jouw bedrijf? Dan is B2Brouter de oplossing voor al jouw zorgen in e-administratie en voor de connectie naar klanten, leveranciers en je boekhouder te vergemakkelijken. Dat systeem geeft je de mogelijkheid om een onbeperkt aantal klanten en leveranciers te registreren, waardoor je eenvoudig al jouw contacten importeert en steeds alle nodige gegevens ter beschikking hebt. Zie het als een bedrijvengids met toegang tot alle informatie van je klanten, leveranciers en overheidsinstanties. Doordat alles in de B2Brouter zo gemakkelijk te linken is, is het niet langer een uitdaging om al je digitale administratie door te geven aan je boekhouder. Bovendien kan je in het programma eenvoudig alle inkomsten en uitgaven controleren. Werken in de cloud ging nog nooit zo vlot.

Wil je graag meer weten over onze diensten? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Zet de stap naar factureren in de cloud

Wil jij een wereldwijde connectie met al jouw klanten- en leverancierscontacten of eenvoudig alle nodige elektronische documenten doorspelen aan je boekhouder of andere medewerkers? Dan is B2Brouter dé cloudoplossing voor bedrijven die jij als boekhouder of eigenaar van een onderneming nodig hebt. Ben je klaar om die stap te zetten? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een gesprek. Lees ook meer over onze onderneming voor digitale transformatie.

Contacteer ons vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068