Digitalisering van uw administratie

KAPUA ontzorgt jou door je administratie te digitaliseren. Die digitalisering bespaart je tijd, geld, en verkleint de kans op fouten. Van offertes en orders tot facturen en betalingen. Reken op KAPUA om je administratieve rompslomp te verminderen en efficiënt digitaal te kunnen samenwerken met je klanten, leveranciers en boekhouder.
Een pragmatische aanpak

Wat houdt dat in, digitalisering van mijn administratie?

Eens KAPUA jouw administratie heeft aangepakt, verlopen alle handelingen met je klanten, leveranciers en boekhouder, volledig digitaal. Jij én alle betrokken partijen winnen hierdoor veel tijd.

We baseren ons hiervoor op cloudbased-software, waardoor jij als zaakvoerder altijd en overal je administratie kan beheren. Al deze oplossingen zijn met elkaar gekoppeld en voldoen aan een Europese norm, zodat iedereen informatie uitwisselt in dezelfde gestructureerde vorm. Dankzij die norm verwerken je B2B-partners even vlot en automatisch uitgewisselde documenten. Ook in een B2C-omgeving kan je bijvoorbeeld via een klantenportaal digitaal offertes aanvaarden en facturen betalen.

Wat betekent digitalisering voor jou?

Tastbare
Voorbeelden

Online offertes en verkoop

Prospecten en klanten kunnen offertes online aanvaarden en facturen online betalen. Dankzij een gedigitaliseerd offerte- en verkooptraject in Teamleader, boek je veel sneller nieuwe sales.

Automatische boeking

In Teamleader verstuurde facturen worden automatisch geboekt. Je boekhouder of -kantoor hoeft je niet meer te storen om deze facturen op te halen of te bekijken en jij hoeft ze niet meer over te typen. Tijdverspilling is verleden tijd.

Snelle opvolging

Je hebt altijd zicht op nog openstaande facturen, omdat de betaalstatus automatisch wordt aangepast wanneer de elektronische bankafschriften worden ingelezen en ingeboekt.

Altijd een actueel overzicht

De rapportagetool van Teamleader geeft je voortdurend een actueel overzicht van je cijfers. Zo weet je altijd hoe de toekomst oogt en waar je eventueel moet bijsturen. Je loopt nooit meer achter de feiten aan.

Digitalisering van je administratie

Waarom administratie digitaliseren?

Geen handmatige invoer meer

Onze tools automatiseren tijdrovende taken, zodat jij je op je core business kan concentreren.

Vind alles snel terug

In een digitale administratie moet je niet eindeloos graven. Vind meteen die factuur of dat belangrijke document terug.

Vermijd fouten

Digitale, automatisch gecontroleerde acties zijn veel betrouwbaarder dan menselijke handelingen.

Verbeter je relaties

Een efficiënte administratie maakt ook je klanten en leveranciers gelukkig. Jouw snelle opvolging creëert ook meer tijd en snellere groei voor je partners.
Teamleader logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Microsoft logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Ontzorgd van A tot Z

Waarom
Kapua?

Bij KAPUA kan je rekenen op betaalbare en toekomstgerichte oplossingen. Laat je bijstaan door een expert met jarenlange ervaring en een focus op persoonlijke dienstverlening. De digitalisering en automatisatie van je administratie, veilig en handig volledig via de cloud, helemaal op maat van jouw onderneming: KAPUA ontzorgt je van A tot Z.
KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Met een gerust gemoed naar digitalisering

Onze aanpak

KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.

KAPUA, dat is veilig en betaalbaar digitaliseren, met een cloudoplossing waarmee je ontzorgd bent, maar waarmee jij ook altijd en overal het overzicht behoudt. Hoe we te werk gaan?

 1. We maken online kennis via een videogesprek.
 2. We bespreken je doelen, bedrijfsprocessen en huidige processen, zodat we precies weten wat je nodig hebt.
 3. Je ontvangt een offerte op maat met een uitgekiend plan van aanpak.
 4. Wij zorgen voor alles: configuraties, integraties en migraties van de toepassingen.
 5. We ondersteunen jou bij de nieuwe werkwijze en garanderen een constante, feilloze werking.
Let's talk

Hoe kan ik je helpen?

Ben je klaar om de stap te zetten naar een efficiënte en effectieve digitale administratie? Klaar om tijdverlies een halt toe te roepen met digitale ingave, snel terug te vinden wat je zoekt en fouten te vermijden? Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek.
Telefoon
+32 14 95 39 80
+32 476 08 46 56
jan@kapua.be
Contacteer ons vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068