Het digitaliseren van documenten

Om het digitaliseren van documenten nog eenvoudiger te maken, schakel je het best onze onderneming in. KAPUA zorgt ervoor dat je mee bent met de moderne tijd. Ons bedrijf uit Westerlo ontzorgt je volledig en maakt dat je tijd en geld bespaart. Zo verklein je ook de kans op fouten binnen je bedrijf. De documenten die we kunnen digitaliseren, gaan van offertes en orders tot facturen en betalingen. Reken op ons bedrijf om je administratieve rompslomp te verminderen en efficiënt digitaal te kunnen samenwerken met je klanten, leveranciers en boekhouder.
Een pragmatische aanpak

Wat houdt digitaliseren van documenten juist in?

Als expert in de digitale transformatie van bedrijven, leggen wij je graag uit wat onze diensten juist inhouden. Een eerste stap is om al je documenten op orde te krijgen. Eenmaal we dat hebben aangepakt, is het tijd om de handelingen met je klanten, leveranciers en boekhouder te overlopen. We bekijken zo hoe we bijvoorbeeld de boekhouding digitaal kunnen maken. Onze service gaat nu eenmaal veel verder dan alleen documenten digitaliseren. Zowel jij als alle betrokken partijen winnen hierdoor veel tijd die je in andere zaken kan steken. We baseren ons voor de digitalisatie op een cloudbased-software, waardoor jij als zaakvoerder altijd en overal je elektronische administratie beheert. Al deze oplossingen zijn aan elkaar gekoppeld en voldoen aan de Europese normen, zodat iedereen informatie uitwisselt in dezelfde gestructureerde vorm. Dankzij die norm verwerken je B2B-partners even vlot en automatisch documenten. Ook in een B2C-omgeving kan je bijvoorbeeld via een klantenportaal digitaal offertes aanvaarden en facturen betalen.

Wat betekent digitalisering voor jou?

Tastbare
Voorbeelden

Online offertes en verkoop

Jouw documenten digitaliseren geeft prospecten en klanten de mogelijkheid alle informatie online op te volgen, zoals online offertes aanvaarden en facturen betalen. Dankzij een gedigitaliseerd offerte- en verkooptraject in Teamleader, boek je veel sneller nieuwe sales.

Automatische boeking

In Teamleader verstuurde facturen worden automatisch geboekt. Dankzij het digitaliseren van je financiële administratie hoeft jouw boekhouder je niet meer te storen om deze facturen op te halen of te bekijken. Ook hoef je geen documenten meer over te typen. Exact Online is een sterke digitale oplossing voor beheer, die van tijdverspilling verleden tijd maakt.

Snelle opvolging

Bij een digitaal beheersysteem heb je altijd zicht op openstaande facturen. De betaalstatus wordt automatisch aangepast, wanneer de elektronische bankafschriften worden ingelezen en ingeboekt.

Altijd een actueel overzicht

De digitale rapportagetool van Teamleader geeft je voortdurend een actueel overzicht van je cijfers in de administratie. Zo weet je altijd hoe de toekomst oogt en waar je eventueel moet bijsturen. Je loopt nooit meer achter de feiten aan.

Digitalisering van je administratie

Ontdek de vele voordelen van digitalisatie

Geen handmatige invoer meer

Onze tools automatiseren tijdrovende taken, zodat jij je op je core business kan concentreren.

Vind alles snel terug

In het online systeem van onze onderneming moet je niet eindeloos graven naar dat ene document. Vind meteen de factuur of het belangrijke document terug dat je zocht.

Vermijd fouten

Het digitaliseren van jouw documenten is verstandig, want digitale, automatisch gecontroleerde acties zijn veel betrouwbaarder dan menselijke handelingen.

Verbeter je relaties

Een efficiënte digitalisering maakt ook je klanten en leveranciers gelukkig. Jouw snelle opvolging creëert meer tijd en een snellere groei voor je partners.
Teamleader logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Microsoft logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Ontzorgd van A tot Z

Waarom voor ons
bedrijf kiezen?

Bij ons reken je op betaalbare en toekomstgerichte oplossingen voor het digitaliseren van jouw documenten. Laat je bijstaan door een expert in het vak met jarenlange ervaring en een focus op persoonlijke dienstverlening. Wij zorgen voor het digitaliseren en automatiseren van je documenten op een veilige en handige manier. Dit gebeurt volledig via de cloud, helemaal op maat van jouw onderneming.
KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Met een gerust gemoed naar digitalisering

Onze aanpak

KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.

KAPUA, dat is veilig en betaalbaar digitaliseren van jouw documenten. Met onze cloudoplossing ben je ontzorgd, maar behoud jij ook altijd en overal het overzicht in de administratie. Hoe gaan we te werk om je documenten te digitaliseren?

 1. We maken online kennis via een videogesprek.
 2. We bespreken je doelen, bedrijfsprocessen en huidige processen, zodat we precies weten wat je nodig hebt.
 3. Je ontvangt een offerte op maat voor je documenten met een uitgekiemd plan van aanpak.
 4. Wij zorgen voor alles: configuraties, integraties en migraties van de toepassingen.
 5. We ondersteunen jou bij de nieuwe werkwijze en garanderen een constante, feilloze werking.
Let's talk

Laat ons jou helpen

Ben jij het ook beu om steeds tijd te verliezen met al het papierwerk? Zet dan nu de stap naar een efficiënt en effectief beheersysteem en kies voor het digitaliseren van jouw documenten. Voortaan verlies je geen tijd meer, vind je snel terug wat je zoekt en vermijd je fouten. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek door te bellen naar het nummer +32 14 95 39 80.
Telefoon
+32 14 95 39 80
+32 476 08 46 56
jan@kapua.be
Contacteer ons vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068