Werken in de cloud

Werken in de cloud is een eenvoudige oplossing om administratieve documenten toegankelijk te maken voor iedere partij. Als zelfstandige of kleine onderneming besteed je het beheer van je administratie wellicht uit. Daardoor zit de transactionele informatie verspreid. Om efficiënt te kunnen (samen)werken, is het echter belangrijk om al je bedrijfsinformatie digitaal te centraliseren. De toegankelijk moet verder ook veilig gemaakt worden voor alle betrokken partijen. Zo kan jij je documenten bereiken waar en wanneer je maar wil, zonder je zorgen te maken over de veiligheid. Via onze platformen van KAPUA in Westerlo werk jij als ondernemer naadloos en sneller dan ooit samen met je klanten, leveranciers en boekhouder, en dat tegen een betaalbare prijs.
De cloud heeft voordelen voor iedereen

Waarom werken in de cloud?

Veilig

Enkel multinationals, banken, overheden en dergelijke slagen erin om in eigen beheer informatie veilig te centraliseren. Door net als hen cloud-platformen te gebruiken, kan je even veilig en zorgeloos werken.

Beter toegankelijk

Digitale facturatie of andere e-documenten in de cloud bewaren betekent ook dat je overal en op elk moment toegang hebt tot je bedrijfsgegevens. Zo kan je altijd vlot verder werken. Een online boekhoudsoftware maakt het bijvoorbeeld voor jou en je boekhouder eenvoudig om alle facturatie steeds actueel en overzichtelijk bereikbaar te hebben.

Veel goedkoper

Je hebt geen IT-afdeling nodig voor onze betaalbare Microsoft-cloudoplossing. Je betaalt enkel wat je nodig hebt en huurt via een abonnement. Wij passen onze diensten aan op maat van jouw onderneming, zonder dat je dat voelt in je portemonnee.

Betere back-ups en continuïteit

Dankzij regelmatige, automatische back-ups in de cloud ben je altijd zeker dat de zaken blijven lopen en je ongeremd kan blijven werken, wat er ook gebeurt.
Wat betekent samenwerken in de cloud voor jou?

Tastbare
Voorbeelden

Geen ontelbare versies meer

Exceldocument. Dankzij de cloud verlies je hier geen kostbare tijd meer aan. Werk gelijktijdig samen in hetzelfde document en vermijd tijdverlies of frustraties.

Veilige online server

Veel kleine ondernemers en zelfstandigen die met lokale servers werken, zijn voortdurend op hun hoede, omdat die servers kwetsbaar zijn. Bewaar je documenten in de cloud en je bent zeker dat je altijd kan werken in een veilige omgeving. Ook diefstal- en brandrisico’s zijn geen problemen meer met bijvoorbeeld een Microsoft-cloudoplossing.

Altijd toegankelijk

Je herkent het vast: het is laat op de avond, de kwartaalafsluiting staat voor de deur en je hebt dringend een document nodig. Net nu laat je server het afweten en kan je je IT-er niet bereiken. Wanneer je met onze programma’s werkt of een software-oplossing, zoals B2Brouter, heb je zelf altijd en overal toegang tot je documenten en applicaties. Je hoeft je IT-er dus niet meer lastigvallen voor een document. Een online boekhoudsoftware is onmisbaar in een bedrijf vandaag de dag.

Ideaal voor thuiswerkers

Heb je personeel dat gedeeltelijk of volledig thuiswerkt? Dat is geen enkel probleem. Al je medewerkers kunnen onverhinderd verder werken waar ze zich ook bevinden en dat zonder gedoe met VPN of Citrix.

Teamleader logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Microsoft logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Ontzorgd van A tot Z

Waarom voor onze diensten kiezen
altijd een goed idee is

Ons bedrijf zorgt er met veel plezier voor dat jouw bedrijf op een betaalbare wijze kan werken in de cloud. Bovendien hechten we veel belang aan een persoonlijke dienstverlening. Je rekent dus steeds op onze hulp en ondersteuning. Bij ons krijg je oplossingen op maat van jouw onderneming, veilig en handig dankzij de cloud.
KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Met een gerust gemoed naar digitalisering

Zo verloopt onze samenwerking

KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.

Ons doel is het digitaliseren van jouw bedrijf met een cloudoplossing die je ontzorgt en je tegelijk een beter overzicht geeft. Om de ideale oplossing voor jouw bedrijf te vinden, gaan we als volgt te werk:

 1. Via een videogesprek maken we online kennis.
 2. We luisteren naar je doelen en de huidige processen binnen je bedrijf. Zo achterhalen wij precies wat jij nodig hebt.
 3. Wij stellen een offerte op maat op en geven je meteen een uitgebreid plan van aanpak. Wanneer jij je hierin kan vinden, kan het werken in de cloud beginnen.
 4. Wij regelen alles voor jou. Denk hierbij bijvoorbeeld aan configuraties, integraties en migraties van de toepassingen.
 5. De overstap naar een nieuwe werking is niet eenvoudig. Daarom reken je bij ons op een grondige ondersteuning tijdens de overschakeling. Ook later staan wij steeds voor je klaar, om zo een feilloze werking te garanderen.
Let's talk

Laat ons jou helpen?

Ben je klaar om de stap te zetten naar een naadloze, digitale samenwerking met je boekhouder en andere partijen? Wil jij liefst veilige en altijd toegankelijke servers, een goedkopere maar net zo kwalitatieve oplossing, en een pak minder frustraties? Beslis dan om te werken in de cloud. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek door te bellen naar het nummer +32 14 95 39 80. Samen vinden we de oplossing die bij jou past.
Telefoon
+32 14 95 39 80
+32 476 08 46 56
jan@kapua.be
Contacteer ons vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068