(samen)werken in de cloud

Transactionele informatie waarmee je je administratie beheert, besteed je als zelfstandige of kleine onderneming wellicht uit. Daardoor zit informatie verspreid. Om dan toch effici├źnt te kunnen samenwerken, is het belangrijk om al je bedrijfsinformatie digitaal te centraliseren en veilig toegankelijk te maken voor alle betrokken partijen. Waar en wanneer je maar wil.

Via onze cloudplatformen werk jij als ondernemer naadloos en sneller dan ooit samen met je klanten, leveranciers en boekhouder, en dat tegen een betaalbare prijs.
De cloud heeft voordelen voor iedereen

Waarom digitaliseren in de cloud?

Veilig

Enkel multinationals, banken, overheden en dergelijke, slagen erin om in eigen beheer informatie veilig te centraliseren. Door net als zij cloudplatformen te gebruiken, maar ze uit te besteden, werk je even veilig en zorgeloos.

Beter toegankelijk

Iets in de cloud bewaren betekent ook dat je van eender waar, op eender welk moment makkelijk toegang hebt tot je bedrijfsgegevens.

Veel goedkoper

Je hebt geen IT-afdeling nodig voor een betaalbare cloudoplossing op maat van jouw onderneming. Je betaalt enkel wat je nodig hebt en huurt via een abonnement.

Betere back-ups en continuïteit

Dankzij regelmatige, automatische back-ups in de cloud ben je altijd zeker dat de zaken blijven lopen. Wat er ook gebeurt.
Wat betekent samenwerken in de cloud voor jou?

Tastbare
Voorbeelden

Geen tientallen versies meer

Je bent ongetwijfeld al verloren verlopen in tientallen verschillende versies van hetzelfde Word- of Exceldocument. Dankzij de cloud verlies je hier geen kostbare tijd meer aan. Werk samen, gelijktijdig in hetzelfde document en vermijd tijdverlies en frustraties.

Veilige online server

Vele kleine ondernemers en zelfstandigen die met lokale servers werken zijn voortdurend op hun hoede omdat die servers kwetsbaar zijn. Bewaar je documenten in de cloud, en je bent zeker van een veilige en altijd beschikbare omgeving. Ook diefstal- en brandrisico’s zijn geen issues meer.

Altijd toegankelijk

Je herkent het vast: het is laat op de avond, de kwartaalafsluiting staat voor de deur en je hebt dringend een document nodig. Net nu laat je server het afweten. En kun je je IT-er niet bereiken. Als je via de cloud werkt, heb je zelf altijd en overal toegang tot wat je ook maar nodig hebt.

Ook voor thuiswerkers

Personeel dat gedeeltelijk of volledig thuiswerkt? Geen enkel probleem. Al je medewerkers kunnen altijd en van overal onverminderd verder werken. Geen gedoe met VPN of Citrix.

Teamleader logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Microsoft logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Ontzorgd van A tot Z

Waarom
Kapua?

Bij KAPUA kan je rekenen op betaalbare en toekomstgerichte oplossingen. Laat je bijstaan door een expert met jarenlange ervaring en een focus op persoonlijke dienstverlening. De digitale centralisatie van je informatie, veilig en handig volledig via de cloud, helemaal op maat van jouw onderneming: KAPUA ontzorgt je van A tot Z.
KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Met een gerust gemoed naar digitalisering

Onze aanpak

KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.

KAPUA, dat is veilig en betaalbaar digitaliseren, met een cloudoplossing waarmee je ontzorgd bent, maar waarmee jij ook altijd en overal het overzicht behoudt. Hoe we te werk gaan?

 1. We maken online kennis via een videogesprek.
 2. We bespreken je doelen, bedrijfsprocessen en huidige processen, zodat we precies weten wat je nodig hebt.
 3. Je ontvangt een offerte op maat met een uitgekiend plan van aanpak.
 4. Wij zorgen voor alles: configuraties, integraties en migraties van de toepassingen.
 5. We ondersteunen jou bij de nieuwe werkwijze en garanderen een constante, feilloze werking.
Let's talk

Hoe kan ik je helpen?

Ben je klaar om de stap te zetten naar een naadloze digitale samenwerking met je boekhouder en andere partijen? Klaar voor veilige en altijd toegankelijke servers, een goedkopere maar net zo kwalitatieve oplossing, en een pak minder frustraties? Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek.
Telefoon
+32 14 95 39 80
+32 476 08 46 56
jan@kapua.be
Contacteer ons vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068