Software & integraties

Cloudbased boekhouding, projectbeheer, bankzaken, facturatie, ... voor elke taak is er software die precies doet wat jij nodig hebt. Bij KAPUA stemmen we onze cloudoplossingen altijd af op jouw doelen en bedrijfsprocessen. Wij zorgen daarbij voor alle nodige configuraties, integraties en migraties en ondersteunen jou bij het gebruik ervan. Hieronder vind je de cloudbased oplossingen die wij voor je inzetten.
https://kapua.be/wp-content/uploads/2023/12/Exact-Logo-RGB-Large.jpg
Méér dan alleen boekhouden

Exact Online

Exact is een krachtige cloud business software voor kmo’s. Meer dan 500.000 bedrijven in meer dan 100 landen werken dagelijks met Exact software voor meer inzicht in hun bedrijfscijfers. Met Exact heeft u meer grip op uw bedrijfsprocessen, van uw online boekhouding tot klantenbeheer, van uw ERP-flow tot financiële rapporten.

Als officiële Exact partner en reseller kan KAPUA je helpen met:

 • Exact demo opzetten met professionele ondersteuning van een expert
 • Exact licentie activeren voor de verschillende modules
 • Exact support om je CRM-processen te optimaliseren
 • Exact koppelen met sector specifieke oplossingen
Teamleader logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
All-round administratietool in de cloud

Teamleader

Het Gentse Teamleader is een all-in-one-tool voor klantenbeheer, projectmanagement en facturatie, inclusief integraties met cloudbased boekhoudpakketten. Het laat je toe om je volledige verkoopproces te digitaliseren. Stuur een offerte uit, maak een nieuw project aan, registreer werktijd, verstuur facturen en ontvang betalingen, allemaal binnen hetzelfde platform. Teamleader is een tool die een een stroeve bedrijfsadministratie herleidt tot een vlotte, stevig geautomatiseerde machine.

Microsoft 365 logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
De marktstandaard om samen te werken in de cloud

Microsoft 365

Microsoft 365 is een veelgebruikt softwarepakket voor bedrijven die efficiënt willen werken vanop eender welke locatie, op eender welk moment. Werk samen via de cloud aan dezelfde versie van Word-documenten, Excel-spreadsheets of PowerPoint-presentaties, beheer e-mail en agenda’s, automatiseer dagelijkse processen, organiseer videomeetings via Teams, … en dat alles op een van de best beveiligde cloudomgevingen die je kunt vinden.

WinBooks 365 logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Moderne boekhoudsoftware voor kmo's

WinBooks (Exact)

WinBooks is de grootste Belgische speler in administratieve software. Automatiseer en personaliseer je boekhouding gebaseerd op de Belgische btw-wetgeving, werk naadloos digitaal samen met je boekhoudkantoor, raadpleeg je financiële rapporten online en in realtime via dynamische dashboards, vermijd fouten bij financiële dagboeken dankzij het geautomatiseerd inlezen van CODA- en SODA-bestanden, … We selecteren de juiste formule op maat van jouw onderneming.

Peppol logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
De Europese standaard voor digitale facturatie

PEPPOL

Met OpenPEPPOL creëerde de Europese overheid een standaard voor e-facturatie. Alle Europese entiteiten die vallen onder de wet van de openbare aanbesteding, zijn al verplicht om e-facturen op basis van het uiterst veilige OpenPEPPOL te kunnen ontvangen en verwerken. Zo vereenvoudigt Europa de facturatie tussen overheidsinstanties en hun leveranciers. Ook voor PEPPOL zijn de sterk verkleinde kans op fouten en aanzienlijke tijdwinst belangrijke voordelen voor jou als ondernemer.

https://kapua.be/wp-content/uploads/2023/12/b2brouter-logo-640x117.png
Het facturatieprogramma dat u in verbinding stelt met al uw klanten en leveranciers

b2brouter

Digitaliseer het facturatieproces van uw bedrijf, stroomlijn de processen met uw klanten en leveranciers, en verlaag tegelijkertijd uw kosten. Verzend en ontvang elektronische documenten zoals facturen, offertes, bestellingen en verzendnota’s naar en van bedrijven over de hele wereld.

Outsmart logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
De oplossing voor digitale werkbonnen

OutSmart

Manuele werkbonnen overnemen in een factuur is een van de meest tijdrovende – en vermijdbare – administratieve taken voor vele kleine en grote ondernemingen. OutSmart, het voormalige WerkbonApp, is software die niet alleen werkbonnen, maar ook de planning en administratieve opvolging ervan volledig digitaliseert. Dit vermijdt fouten en tijdverlies bij manuele ingave. OutSmart werkt ook naadloos samen met Teamleader, waardoor je ook hier de facturatie van werkbonnen kan automatiseren.

Integraties met overige software en platformen

Integraties op maat

Werk je met specifieke software en ben je niet zeker of een integratie mogelijk is? KAPUA zoekt graag samen met jou een gepaste oplossing. Contacteer ons en we gaan voor jou op zoek naar een integratie op maat van jouw onderneming.

Let's talk

Hoe kan ik je helpen?

Ben je klaar om de stap te zetten naar een efficiëntere en effectievere digitale samenwerking met je klanten en leveranciers? Klaar om tijd te besparen met je facturatie en boekhouding, altijd een helikopterzicht op actuele cijfers te behouden en kwartaalstress naar het verleden te bannen? Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek.
Telefoon
+32 14 95 39 80
+32 476 08 46 56
jan@kapua.be
Contacteer me vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068