Digitalisering facturatie & boekhouding

KAPUA bezorgt je alle tools, vaardigheden en kennis die nodig zijn om jouw facturatie en boekhouding te digitaliseren. Die digitalisering bespaart jou tijd, geld, en verkleint de kans op fouten. Door te digitaliseren verklein je ook je ecologische voetafdruk. Kortom, reken op KAPUA om je stroeve boekhouding en inefficiënte facturatie te versoepelen en sneller en efficiënter samen te werken met je klanten, leveranciers en boekhouder.
Digitalisering van facturatie & boekhouding

E-facturatie: minder kosten, meer tijdwinst

Win tijd

Facturen verwerken kost zowel jou als je klanten, leveranciers en boekhouder veel tijd. Tijd die je liever besteedt aan het uitbouwen van je zaak. Digitale facturatie via de cloud gaat zo'n 3x sneller dan de klassieke manier.

Verminder stress

Kwartaalaangiftes zijn een bron van stress. Een geautomatiseerde, digitale boekhouding regelt alles meteen en vermijdt die driemaandelijkse administratieve vloedgolf, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken.

Verlaag kosten

Door e-facturatie te omarmen bespaar je op papier en inkt, maar ook op werkuren voor jezelf of je medewerkers. Digitale facturen renderen.

Verminder fouten

Een digitale boekhouding controleert automatisch facturen en detecteert fouten die je zelf mogelijk mist. Dat bespaart je een hoop tijd en frustraties.
Wat betekent digitalisering voor jou?

Tastbare
Voorbeelden

Digitale facturatie overheid (PEPPOL)

OpenPEPPOL is de Europese norm voor e-facturatie. Alle Europese entiteiten die vallen onder de wet van de openbare aanbesteding, zijn al verplicht om e-facturen op basis van deze Europese norm te kunnen ontvangen en verwerken. Werk je vaak samen met overheidsbedrijven, gemeentes, ziekenhuizen en dergelijke, dan zal de vraag naar PEPPOL-facturen toenemen. KAPUA stelt je in staat om hieraan tegemoet te komen en wil eraan bijdragen om PEPPOL de standaard te maken in de B2B-wereld.

Integratie met webshops

KAPUA zorgt voor een naadloze integratie met je online shop. Na verkoop ontvangt je klant meteen een factuur. Die factuur komt rechtstreeks in je CRM-systeem terecht, zodat je altijd het overzicht behoudt, en ook meteen in je boekhoudsoftware. Of je die nu zelf doet of uitbesteedt aan een externe partij.

Geen foute boekingen meer

Vraag leveranciers om XML-facturen te versturen. Die bevatten alle nodige info voor je software. De software herkent ook PDF- en gescande facturen automatisch, waardoor je die niet meer hoeft over te typen en je fouten of ontbrekende gegevens vermijdt.

Vind facturen meteen terug

Een digitale boekhouding betekent ook dat je alles meteen terugvindt. Zowel jij als je boekhouder kunnen bij vragen of twijfels de juiste factuur meteen raadplegen. Geen gedoe meer tijdens btw-aangiftes. Gedaan met stapels kaften en losse papieren waarvan je niet meer weet waar ze rondslingeren.

Altijd realtime data

Een klassieke boekhouding betekent ook dat je maar één keer per kwartaal over actuele data beschikt. E-facturatie geeft je te allen tijde realtime data, zodat je op elk moment weet hoe je zaken ervoor staan en met een gerust hart onderbouwde beslissingen kunt nemen.

Automatische verkoopfacturatie

Offertes, orderbevestigingen en leveringen zijn aan elkaar gekoppeld en worden omgezet in verkoopfacturen en automatisch geboekt in het verkoopdagboek. Geen gedoe meer met het opmaken en inboeken van verkoopfacturen.

WinBooks logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Teamleader logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Microsoft logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Ontzorgd van A tot Z

Waarom
Kapua?

Bij KAPUA kan je rekenen op betaalbare en toekomstgerichte oplossingen. Laat je bijstaan door een expert met jarenlange ervaring en een focus op persoonlijke dienstverlening. De digitalisering en automatisatie van je facturatie en boekhouding, veilig en handig volledig via de cloud, helemaal op maat van jouw onderneming: KAPUA ontzorgt je van A tot Z.
KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Op zoek naar een efficiënt boekhoudkantoor? KAPUA digitaliseert en automatiseert je volledige boekhouding.
Met een gerust gemoed naar digitalisering

Onze aanpak

KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.

KAPUA, dat is veilig en betaalbaar digitaliseren, met een cloudoplossing waarmee je ontzorgd bent, maar waarmee jij ook altijd en overal het overzicht behoudt. Hoe we te werk gaan?

 1. We maken online kennis via een videogesprek.
 2. We bespreken je doelen, bedrijfsprocessen en huidige processen, zodat we precies weten wat je nodig hebt.
 3. Je ontvangt een offerte op maat met een uitgekiend plan van aanpak.
 4. Wij zorgen voor alles: configuraties, integraties en migraties van de toepassingen.
 5. We ondersteunen jou bij de nieuwe werkwijze en garanderen een constante, feilloze werking.
Let's talk

Hoe kan ik je helpen?

Ben je klaar om de stap te zetten naar een efficiëntere en effectievere digitale samenwerking met je klanten en leveranciers? Klaar om tijd te besparen met je facturatie en boekhouding, altijd een helikopterzicht op actuele cijfers te behouden en kwartaalstress naar het verleden te bannen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.
Telefoon
+32 14 95 39 80
+32 476 08 46 56
jan@kapua.be
Contacteer me vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068