Financiële administratie & boekhouding digitaliseren

KAPUA uit Westerlo bezorgt je alle tools, vaardigheden en kennis die nodig zijn om jouw financiële administratie en boekhouding te digitaliseren. Die digitalisering van de facturatie in Vlaanderen bespaart jouw tijd, geld, en verkleint de kans op fouten. Door te digitaliseren verklein je ook je ecologische voetafdruk. Kortom, reken op ons om je stroeve boekhouding en inefficiënte facturatie te versoepelen en sneller en efficiënter samen te werken met je klanten, leveranciers en boekhouder door je financiële administratie te digitaliseren. Wij beloven een digitale transformatie van jouw boekhouding.
Digitalisering van facturatie & boekhouding

Je financiële administratie digitaliseren: minder kosten, meer tijdwinst

Win tijd

Facturen verwerken kost zowel jou als je klanten, leveranciers en boekhouder veel tijd. Deze tijd zou je uiteraard liever besteden aan je zaak. Digitalisering van de facturatie via de Microsoft-cloudoplossing gaat zo’n drie keer sneller dan de klassieke manier.

Verminder stress

Kwartaalaangiftes zijn een bron van stress. Door jouw financiële administratie te digitaliseren, ondergaat je boekhouding een digitale transformatie. Een geautomatiseerde, digitale boekhouding regelt alles meteen en vermijdt die driemaandelijkse administratieve vloedgolf. Op die manier hoef jij je geen zorgen meer te maken.

Verlaag kosten

Door de digitalisering van je facturatie te omarmen, bespaar je op papier en inkt, maar ook op werkuren voor jezelf of je medewerkers. Financiële administratie digitaliseren rendeert.

Verminder fouten

Een digitale boekhouding controleert automatisch facturen en detecteert fouten die je zelf mogelijk mist. Het zorgt dus voor een ware transformatie. Je financiële administratie digitaliseren bespaart je een hoop tijd en frustraties.
Wat betekent digitalisering voor jou?

Tastbare
Voorbeelden

Digitale facturatie overheid (PEPPOL)

OpenPEPPOL is een Europees netwerk dat de uitwisseling van elektronische bedrijfsdocumenten vergemakkelijkt. Dit heeft gezorgd voor een digitale transformatie in boekhouding en de Europese norm voor e-facturatie en e-administratie van jouw webshop. Alle Europese entiteiten die vallen onder de wet van de openbare aanbesteding, zijn al verplicht hun financiële administratie te digitaliseren, om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Werk je vaak samen met overheidsbedrijven, gemeentes, ziekenhuizen en dergelijke? Dan zal de vraag naar PEPPOL-facturen toenemen door de digitalisering van de facturatie. Wij stellen je in staat om hieraan tegemoet te komen en willen eraan bijdragen om PEPPOL de standaard te maken in de B2B-wereld.

Integratie met webshops

Wij zorgen voor een naadloze integratie van je digitale boekhouding met je online winkel. Na verkoop ontvangt je klant meteen een factuur. Die factuur komt rechtstreeks in je CRM-systeem terecht. Dankzij de digitalisering van de facturatie behoud je dus altijd het overzicht. Zo zie je ook meteen de digitale transformatie van je boekhouding in je software, of je die nu zelf doet of uitbesteedt aan een externe partij.

Geen foute boekingen meer

Vraag leveranciers om hun financiële administratie te digitaliseren en XML-facturen te versturen. Die bevatten alle nodige info voor je software. De administratieve software herkent ook automatisch PDF- en gescande facturen, waardoor je die niet meer hoeft over te typen en je fouten of ontbrekende gegevens vermijdt.

Vind facturen meteen terug

Een digitale boekhouding betekent ook dat je alles meteen terugvindt en dit zorgt voor een transformatie op gebied van tijdbesteding. Door jouw financiële administratie te digitaliseren, kunnen zowel jij als je boekhouder bij vragen of twijfels de juiste factuur meteen raadplegen. Voortaan is er dus geen gedoe meer tijdens btw-aangiftes. Dankzij de digitalisering van je facturatie is het voorgoed gedaan met stapels kaften en losse papieren, waarvan je niet meer weet waar ze rondslingeren.

Altijd realtime data

Een klassieke boekhouding betekent ook dat je maar één keer per kwartaal over actuele data beschikt. De digitalisering van facturatie geeft je te allen tijde realtime data, zodat je op elk moment weet hoe je zaken ervoor staan. Je kunt voortaan met een gerust hart onderbouwde beslissingen nemen voor je bedrijf.

Automatische verkoopfacturatie

Door je financiële administratie te digitaliseren, zijn offertes, orderbevestigingen en leveringen aan elkaar gekoppeld en worden ze omgezet in verkoopfacturen die automatisch geboekt zijn in het verkoopdagboek. Dankzij de digitale transformatie van je bedrijf is er geen gedoe meer met je boekhouding. Ook het opmaken en inboeken van verkoopfacturen ging nog nooit zo eenvoudig.

WinBooks logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Teamleader logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Microsoft logo - KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Ontzorgd van A tot Z

Waarom kiezen voor
ons bedrijf?

Bij ons bedrijf uit Westerlo kan je terecht om jouw financiële administratie te laten digitaliseren op een betaalbare en efficiënte manier. Laat je bijstaan bij de digitalisering van je facturatie door een echte specialist. KAPUA ontzorgt je van a tot z dankzij de digitale transformatie en automatisatie van je facturatie en boekhouding.
KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.
Op zoek naar een efficiënt boekhoudkantoor? KAPUA digitaliseert en automatiseert je volledige boekhouding.
Met een gerust gemoed naar digitalisering

Zo gaan we te werk

KAPUA - Jan Verwaest - Digitalisering van administratie, facturatie en boekhouding.

Naast een veilige en betaalbare digitalisering van jouw facturatie willen we ook vooral een goede service bieden aan al onze klanten. In vijf korte stapjes leggen we uit hoe we te werk gaan om jouw financiële administratie te digitaliseren en hoe we een cloudoplossing voor bedrijven uitwerken.

 1. We houden een eerste online videogesprek om kennis te maken.
 2. We bespreken samen wat jij nodig hebt in de digitale transformatie van jouw boekhouding. Hierbij houden we rekening met je doelen en je huidige bedrijfsprocessen.
 3. Vervolgens stellen wij een offerte op maat op voor het digitaliseren van je financiële administratie. Hierbij krijg je ook een uitgekiemd plan van aanpak.
 4. Van configuraties en integraties tot migraties van de toepassingen, wij regelen alles voor jou.
 5. Jij krijgt een grondige ondersteuning bij het installeren van de nieuwe werkwijze. Je mag rekenen op een constante, feilloze werking.
Let's talk

Kies om onze diensten in te schakelen

Ben je klaar om de stap te zetten naar een transformatie in je boekhouding voor een efficiëntere en effectievere digitale samenwerking met je klanten en leveranciers? Bespaar tijd met je facturatie en boekhouding door jouw financiële administratie te digitaliseren. Houd altijd een helikopterzicht op actuele cijfers. Ga voor de digitalisatie van je facturatie in Vlaanderen. Voor een vrijblijvend gesprek over diensten bel je eenvoudig naar het nummer +32 14 95 39 80 of vul je het contactformulier in.
Telefoon
+32 14 95 39 80
+32 476 08 46 56
jan@kapua.be
Contacteer me vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068