Referenties

We zijn fier op ons werk en vooral op de talloze tevreden klanten. Onderstaande referenties zijn voorbeelden van ondernemers en kmo's zoals jij, die dankzij de samenwerking met KAPUA efficiënt werken via de cloud. Wil je meer weten over een case of wil je een van de referenties spreken? Contacteer mij.
Halvering van de workload

E-tec

E-tec staat voor duurzame energie technieken en doet hiervoor onder andere een beroep op het productgamma van Viessmann, een internationale trendsetter die innovatieve, toekomstgerichte en betrouwbare verwarmingssystemen produceert. E-tec heeft de tijd die ze aan verkoopadministratie en facturatie besteedt gehalveerd door deze onder te brengen in Teamleader. Ook de aankoop- en financiële administratie is ondertussen volledig gedigitaliseerd en gebeurt in eigen beheer met ondersteuning van Accountantsbureel Manacc, dat van op afstand maandelijks de btw-aangiftes indient en jaarlijks de afsluiting voorbereidt. Dat kan dankzij online toegang tot een volledig gedigitaliseerd boekhouddossier in WinBooks on Web. Hiermee heeft E-tec de omslag gemaakt van een paper-first– naar een digital-first-beleid. We hebben E-tec ten slotte ook voorzien van Microsoft 365 Premium, waardoor dagelijkse werking uiterst efficiënt via de cloud verloopt.

De knowhow van KAPUA bespaart ons nu 50% op administratie en boekhouding.

Placeholder
Sven Steendam
Zaakvoerder
Een sterk digital-first-beleid

IDC en Oh!rganic

IDC van Inge De Clerck staat voor duurzaam ondernemen en helpt bedrijven met het uitwerken van marketingplannen. KAPUA heeft de boekhouding van IDC volledig gedigitaliseerd. IDC maakt de verkoopfacturen op in Teamleader. Via een integratie met WinBooks on Web, haalt Boekhoudkantoor Thilo deze facturen op, die ze automatisch boekt in WinBooks on Web. Via een klantenportaal kan IDC aankoopfacturen raadplegen en doorsturen. Via een dashboard hebben ze altijd een actueel overzicht op de financiële situatie. En dat IDC digital-first denkt, illustreert het feit dat ze via het Peppol-netwerk e-facturen in XML kunnen ontvangen.

Haar marketingkennis heeft Inge ook in de praktijk gebracht met de uitbouw van Oh!rganic, dat is gegroeid vanuit haar passie voor koken, kruiden, reizen en ontdekken. Ze deelt haar passie op de manier die haar het beste ligt: duurzaam ondernemen en marketing. Via KAPUA houdt ze nu beide boekhoudingen in Teamleader moeiteloos uit elkaar.

Dankzij KAPUA halen we alles uit onze digitale boekhouding, houden we twee activiteiten moeiteloos uit elkaar en zijn we gerust omdat Jan altijd voor ons klaarstaat.

Placeholder
Inge De Clerck
Duurzaam Ondernemer - Adviseur IDC
Vliegtuigmotorspecialist werkt efficiënt in de cloud(s)

Patrick's Motor Maintenance

Patrick’s Motor Maintenance onderhoudt vliegtuigmotoren en -onderdelen en is gespecialiseerd in de reparatie en revisie van Lycoming- en Continental-motoren en hun accessoires. Dankzij WinBooks Connect komen aan- en verkoopfacturen automatisch en in digitaal formaat terecht bij Boekhoudkantoor P.V.B.. Patrick’s Motor Maintenance heeft via WinBooks View bij het boekhoudkantoor altijd actuele financiële cijfers en gedetailleerde rapporten.

Dankzij het advies van KAPUA om digitaal samen te werken met mijn boekhoudkantoor o.b.v. WinBooks, heb ik altijd een vinger aan de pols.

Placeholder
Patrick Van Doren
Managing Director
Volledige digitale samenwerking met de boekhouder

Toscanzahoeve

Toscanzahoeve is het eerste erkende holistisch dierengedrags- en ontmoetingscentrum voor mens en dier in de Benelux, en is uniek in zijn soort. Klanten kunnen zich via de website inschrijven voor opleiding en coaching. Toscanzahoeve gebruikt Teamleader om de activiteiten van zijn klanten te beheren. Naast de webshopfacturen vertrekken vanuit Teamleader ook verkoopfacturen naar de klanten. Boekhoudkantoor Thilo haalt al deze facturen op en boekt ze automatisch in WinBooks on Web. Aankoopfacturen worden aangeleverd via WinBooks Connect zodat de samenwerking tussen Toscanzahoeve en Boekhoudkantoor Thilo volledig digitaal kan verlopen.

De kwartaalstress heeft dankzij KAPUA plaats gemaakt voor een evenwichtige gedigitaliseerde oplossing.

Placeholder
Inge Pauwels
Zaakvoerder
En jij?

Hoe kan ik je helpen?

Ben je klaar om de stap te zetten naar een efficiëntere en effectievere digitale samenwerking met je klanten en leveranciers? Klaar om tijd te besparen met je facturatie en boekhouding, altijd een helikopterzicht op actuele cijfers te behouden en kwartaalstress naar het verleden te bannen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.
Telefoon
+32 14 95 39 80
+32 476 08 46 56
jan@kapua.be
Contacteer me vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068