Boekhouding digitaal maken

Om je boekhouding digitaal te maken, heb je niet veel nodig. Een platform op de cloud van KAPUA is voldoende om je al heel wat tijd en werk te besparen. Je ziet overzichtelijk hoe je boekhouding ervoor staat en in enkele klikken vind je alle documenten die nodig hebt. Het einde van een kwartaal verliep nog nooit zo vlot als met ons platform.

✅ Persoonlijke dienstverlening

✅ Op maat van jouw onderneming

✅ Toekomstgerichte oplossingen

Waarom is het belangrijk om je boekhouding digitaal te maken?

Je hebt als eigenaar van een bedrijf je handen al vol genoeg. Je wilt dan niet nog meer papieren op die eindeloze stapel leggen. Wij helpen je graag verder met de digitale transformatie van je onderneming, zodat de communicatie tussen jou en je boekhouder veel efficiënter kan verlopen. Als je jouw boekhouding digitaal wilt maken, begin je het best bij een e-administratie. Zo zorg je ervoor dat je al jouw documenten op één plaats hebt. Onze software houdt het allemaal veilig opgeborgen, zodat alleen jij en andere met toestemming eraan kunnen. Daarna gaan we aan de slag met de software voor de boekhouding zelf.

Wil je graag meer weten over onze diensten? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Contacteer ons om de opties te bespreken

Heb jij specifieke wensen om je boekhouding digitaal te maken? Of heb je interesse in een van onze vele diensten, zoals de digitalisatie van je financiële administratie? Wij helpen je met veel plezier verder en staan elke dag opnieuw klaar met een deskundige service. Contacteer ons hiervoor vandaag nog door te bellen naar het nummer +32 14 95 39 80.

Contacteer ons vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068