Administratie en mogelijke software

Je administratie bijhouden gaat eens zo snel met onze software voor bedrijven. Doordat alle e-administratie online via de cloud bereikbaar is, bespaar je veel tijd en zijn dubbele documenten verleden tijd. Alle gegevens zijn constant up-to-date, waardoor je je tijd kan steken in belangrijkere zaken. Of het nu gaat om projectbeheer, bankzaken of boekhouding, voor elke taak hebben we bij KAPUA in Westerlo een software die bedrijven een stapje verder helpt.

✅ Persoonlijke dienstverlening

✅ Op maat van jouw onderneming

✅ Toekomstgerichte oplossingen

Je administratie wordt een gemak met onze software voor bedrijven

Er zijn diverse soorten software ontwikkeld, die elk hun eigenheid en functionaliteit hebben. Het is mogelijk om een op maat gemaakt pakket voor e-administratie te kiezen dat perfect aansluit bij de noden en eisen van jouw onderneming. Een gedigitaliseerde financiële administratie is gemakkelijker bereikbaar voor alle medewerkers van je bedrijf, waardoor je al het papierwerk vlotter en foutloos in orde brengt. Exact Online is een goed voorbeeld van een softwarepakket uit ons aanbod, specifiek gemaakt om je e-administratie heel gemakkelijk bij te houden. Naast online boekhoudsoftware zijn er vele mogelijkheden in software om de administratie eenvoudig beschikbaar te stellen voor bedrijven. Wij leggen je graag alle verschillende mogelijkheden voor software-integraties uit in een persoonlijk gesprek. Samen gaan we dan op zoek naar de ideale oplossing op maat van jouw bedrijf. Zo hebben we al vele bedrijven aan een vlotte e-administratie geholpen!

Wil je graag meer weten over onze diensten? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Evolueer mee naar de digitale wereld

Wanneer je ervoor kiest om onze software te gebruiken voor de administratie van bedrijven, is het belangrijk om steeds de digitale transformatie van jouw bedrijf voor ogen te houden. Dankzij onze diensten evolueer je mee naar het digitale tijdperk en regel je e-administratie met een programma dat bij jouw bedrijf past. Contacteer ons op het nummer +32 14 95 39 80 om meer informatie te krijgen en de perfecte cloudoplossing te ontdekken bij onze ervaren onderneming.

Contacteer ons vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068