Exact Online als digitale boekhouder

Exact Online is de ideale software voor kmo’s en hun boekhouder die graag tijd willen besparen. Deze Belgische software is niet voor niets het meest gebruikte boekhoudprogramma voor kmo’s. Met Exact Online kan je je boekhouding eenvoudig automatiseren en personaliseren. Bovendien combineer je het programma met meer dan 220 zakelijke apps. KAPUA, ons bedrijf in Westerlo, helpt je graag met de overstap naar deze handige software.

✅ Persoonlijke dienstverlening

✅ Op maat van jouw onderneming

✅ Toekomstgerichte oplossingen

Exact Online is de ideale digitale boekhouder

Met Exact Online werk je eenvoudig online samen met je boekhouder. Heb je nog geen eigen boekhouder, maar wil je graag de boekhouding van je webshop digitaliseren? Dan kan je ook met een van de experts van Exact samenwerken. Bovendien worden fouten bij gedigitaliseerde administratie vermeden, doordat dit programma gebruik maakt van zelflerende software om jouw boekhouding te automatiseren. Elke boekhouder zal je dankbaar zijn wanneer je met Exact Online werkt. Bij KAPUA selecteren we met jou de formule die het best aansluit bij jouw onderneming. Zo vind jij de cloudoplossing die je nodig hebt. Ben jij ook op zoek naar software om facturen te verzenden? Dan is B2Brouter misschien wel de ideale oplossing voor jouw facturaties. Zo zijn er nog veel meer software-integraties die je helpen bij het beheren van je bedrijf.

Wil je graag meer weten over onze diensten? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Beleef zijn meerwaarde van een praktische software

Exact Online is dé online boekhoudsoftware die je verlossing brengt. Ervaar de handige werking van het samenwerkingsplatform van Exact Online, waarbij je e-documenten ongecompliceerd uitwisselt tussen jou, je klanten en de boekhouder. Laat je overtuigen van deze digitale transformatie in een vrijblijvend gesprek en ondervind zelf de meerwaarde van de software voor jouw bedrijf. Bel ons vandaag nog op het nummer +32 14 95 39 80 of stuur een e-mail naar jan@kapua.be.

Contacteer ons vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068