De cloud als oplossing voor bedrijven

Vandaag de dag is software gebaseerd op de cloud dé oplossing voor bedrijven. Zulke software is namelijk ideaal om het beheer van je onderneming te organiseren. Dankzij de cloud kan je overal en op elk moment aan je e-documenten en deel je deze eenvoudig met je contactpersonen. Bij KAPUA in Westerlo, te Vlaanderen, helpen we je graag bij de installatie van Microsoft 365-software, dé oplossing voor wie met de cloud wilt werken.

✅ Persoonlijke dienstverlening

✅ Op maat van jouw onderneming

✅ Toekomstgerichte oplossingen

De cloud als oplossing voor de digitale werking van bedrijven

Wij helpen bedrijven die bereid zijn over te schakelen naar een cloud als oplossing voor de software. Al jarenlang helpen wij ondernemingen om over te stappen op Microsoft 365, een toegankelijke maar uitgebreide software in de cloud, die voor elk bedrijf een geschikte oplossing biedt. Werken in de cloud brengt vele voordelen met zich mee. Met Microsoft 365 kan je bijvoorbeeld samen in de cloud aan dezelfde versie van Word-documenten en Excel-spreadsheets werken. Het is dus ideaal om tijd te besparen. Daarnaast bieden we ook software in de cloud aan als oplossing voor de digitalisatie van de administratie van bedrijven. Zo is B2Brouter een software voor facturatie gebaseerd op de cloud. Exact Online is dan weer een perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar software om te boekhouden in de cloud. Kortom, de mogelijkheden voor de integratie van software die op de cloud gebaseerd is, zijn eindeloos.

Wil je graag meer weten over onze diensten? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Ondervind welke software jou verder helpt

Vaak is het voor bedrijven niet gemakkelijk om te kiezen welke software met integratie van de cloud de meest geschikte oplossing vormt. Daarom staat KAPUA bedrijven graag te woord over de voordelen van diverse types software in de cloud, zoals Microsoft 365. Plan dus snel een adviesgesprek in. Bekijk samen met ons waar jij bij gebaat bent en ervaar een digitale transformatie van je bedrijf. Heb je nog vragen over onze cloudoplossingen, zoals Microsoft 365? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren door een e-mail te sturen naar jan@kapua.be.

Contacteer ons vrijblijvend
Zit je met een specifieke vraag? Of heb je een doel voor ogen maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier en ik kom snel bij je terug.

  Over KAPUA
  De digitalisering is geen voorrecht van de grootste spelers. Iedereen kan digitaal werken. KAPUA brengt via cloudoplossingen de digitalisering ook naar de 'kleine' ondernemer. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en professionele uitstraling zijn hierbij de sleutelbegrippen. KAPUA helpt je eenvoud te brengen in de complexiteit van je bedrijfsadministratie.
  Contactgegevens
  Langblok 10
  2260 Westerlo
  BE 0891 850 068